Τεχνικές προδιαγραφές

Το extension δε χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο για να λειτουργήσει. Οι πόροι που χρειάζεται είναι ανάλογοι με τον όγκο πληροφοριών (προϊόντα και κατηγορίες) που υπάρχουν και εξάγονται στο xml. Μετά από ελέγχους, για κάθε 5000 προϊόντα το xml χρειάζεται περίπου 128mb RAM διαθέσιμα στην PHP (memory_limit στο php.ini).
Επίσης το php timeout θα πρέπει να είναι μεγαλύτερο από 300 δευτερόλεπτα (5 λεπτά)

Εγκατάσταση από εμάς

Η εγκατάσταση από την ομάδα μας αφορά την εγκατάσταση του extension μέσω FTP στο ηλ. κατάστημα σας, όχι την αίτηση σας στο skroutz.gr / bestprice.gr ή άλλο πάροχο.

Έξτρα κατασκευές στο extension από εμάς

Προσφέρουμε κάποια έξτρα για το extension μας. Κάποια από αυτά τα έξτρα περιγράφονται παρακάτω:

  • Ξεχωριστές εικόνες στις επιλογές των προϊόντων. Μπορείτε να έχετε διαφορετικές εικόνες για κάθε επιλογή προϊόντος. Εμείς αναλαμβάνουμε την κατασκευή του extension έτσι ώστε να φορτώνει τις έξτρα εικόνες και όχι τις κεντρικές εικόνες του προϊόντος.
  • Custom εργασίες στο extension. Μπορούμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές για εσάς, όπως να προσθέσουμε κάποια έξτρα tags κωδικών ή πληροφοριών που μπορεί ο πάροχος σας να χρειάζεται. Φυσικά η πληροφορία αυτή πρέπει να υπάρχει μέσα στη βάση σας ήδη και όχι να είναι από τρίτη πηγή δεδομένων. Επίσης το κόστος των εργασιών αυτών αφορά μία αλλαγή. Εάν θέλετε πολλαπλές αλλαγές θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα υποστήριξης μας.
  • Δωρεάν αναβαθμίσεις και έξτρα υποστήριξη. Το extension μας έχει υποστήριξη μέχρι και την 1η σωστή του λειτουργία με τον πάροχο σας. Εάν πχ θέλετε να συνδέσετε το κατάστημα σας με το skroutz, παρέχουμε δωρεάν email υποστήριξη στην οποία θα σας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε τα βήματα που χρειάζονται. Μόλις βγείτε live, οποιαδήποτε έξτρα βοήθεια ή αλλαγή, για παράδειγμα, κάνατε αναβάθμιση τον σερβερ σας σε νέα PHP ή έχετε άλλα δεδομένα από τους προμηθευτές σας πλέον, θα μπορούμε να σας βοηθήσουμε αλλά με έξτρα χρέωση ισάξια ή μεγαλύτερη το κόστους του extension. Μεγαλύτερο κόστος θα υπάρξει εάν ζητήσετε αλλαγή που δεν περιλαμβάνεται στην λειτουργία του xml. Ένα παράδειγμα είναι να υποστηρίξουμε κάποιον πάροχο xml που δεν υποστηρίζουμε ήδη.

Ποιες υπηρεσίες υποστηρίζονται;

skroutz.gr και bestprice.gr. Το ίδιο xml όμως μπορείτε να το δώσετε και σε άλλους παρόχους όπως το snif.gr και το ntynomai.gr.

Leave a Reply