Οδηγίες εγκατάστασης:

1. Αντιγράψτε τα περιεχόμενα του συμπιεσμένου φακέλου που λάβατε μέσα στο φάκελο που έχετε την εγκατάσταση του OpenCart. (το ανέβασμα των αρχείων γίνεται μέσω FTP ή FileManager από cPanel/Plesk). Προτείνεται το ανέβασμα με FTP.
2. Εάν σας ζητηθεί να αντικαταστήσετε κάποιο αρχείο, κάντε το.
Δεν πρόκειται να αντικατασταθούν αρχεία συστήματος, μόνο όσα αρχεία πρέπει.

3. Τώρα, συνδεθείτε ως διαχειριστές στο πίνακα διαχείρισης του OpenCart και πηγαίντε στο μενού Extensions > Payments
4. Βρείτε το “Alpha Bank (e-commerce)” στη λίστα και πατήστε το “Install” για να εγκατασταθεί το Module.
5. Πατήστε “Edit” για να δείτε τις ρυθμίσεις του Module. Και προσθέστε όλες τις πληφορορίες που έχετε από την τράπεζα, διαλέξτε τις αντίστοιχες επιλογές και αποθηκεύστε τις αλλαγές σας.
6. Καλό θα ήταν να κάνετε μια δοκιμαστική αγορά ώστε να επιβεβαιώσετε ότι όλα λειτουργούν σωστά από πλευράς σας όπως ζητάει και η ίδια η τράπεζα.

Τι πρέπει να έχετε από την τράπεζα ως πληροφορίες;

  • mid που είναι το δηλωμένο από την τράπεζα merchant id
  • shared secret που είναι το δηλωμένο από την τράπεζα merchant password

Εάν δεν έχετε κάποια από τις παραπάνω πληροφορίες, δε μπορείτε να προχωρήσετε με το συγκεκριμένο extension. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την Alpha Bank και να αποκτήσετε τα παραπάνω στοιχεία.

Εάν βάλατε όλα τα στοιχεία σωστά και είστε σίγουροι ότι η εγγραφή σας είναι σωστή αλλά για κάποιο λόγο ακόμα δε λειτουργεί το extension μας, τότε επικοινωνήστε γραπτώς μαζί μας στο: http://support.opencart.today/ και κάποιος τεχνικός μας θα σας βοηθήσει άμεσα.

Θυμηθείτε ότι

Θα σας ζητηθεί αριθμός παραγγελίας και live url καθώς και πρόσβαση FTP στην σελίδα σας για να σας βοηθήσουμε σε περίπτωση που ανοίξετε αίτημα υποστήριξης. Εάν δε μπορέσετε να μας τα παρέχετε αυτά, δυστυχώς δε θα μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε.

Γενικά

Βρείτε τα extensions μας για την Alpha Bank και όχι μόνο πατώντας εδώ.

 

Leave a Reply