Τι στοιχεία πρέπει να παραλάβετε από την Τράπεζα Πειραιώς:

  • Merchant ID
  • Pos ID
  • User (username)
  • Pass (password)
  • Acquirer ID

Εάν δεν έχετε ένα ή περισσότερα από τα παραπάνω δε μπορείτε να προχωρήσετε σε εγκατάσταση και λειτουργία. Τα στοιχεία αυτά αποστέλλονται από την Τράπεζα Πειραιώς στον δηλωμένο τεχνικό υπεύθυνο που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας. Σε περίπτωση που δε θυμάστε τα στοιχεία που δηλώσατε ή χάσατε τις παραπάνω πληροφορίες, η μόνη λύση είναι να επικοινωνήσετε άμεσα με την Τράπεζα για να σας βοηθήσουν.
Για να παραλάβετε τα παραπάνω στοιχεία θα πρέπει να στείλετε τα urls του extension της Πειραιώς/Winbank και να σας εκδόσουν τα στοιχεία.

Ποια η επόμενη διαδικασία μετά τα παραπάνω;

Η τράπεζα λογικά, θα πρέπει να σας δώσει ένα PDF στην αρχική σας επικοινωνία που θα λέει να κάνετε 7-10 test cases με το eshop σας. Αυτό σημαίνει διαφορετικές παραγγελίες σε όλα τα test cases. Αφού τα τελειώσετε πρέπει να επικοινωνήσετε με την τράπεζα να σας δώσει τους live κωδικούς του λογαριασμού σας όπου θα πρέπει να εισάγετε στο extension. Μόλις το κάνετε αυτό, αποθηκεύστε τις αλλαγές και είστε έτοιμοι.

Έχετε προβλήματα;

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το Extension της Πειραιώς βεβαιωθείτε τα εξής:

  • Έχετε εγκατεστημένο το SOAPClient στην PHP σας. Δεν το έχετε; Επικοινωνήστε με τον πάροχο φιλοξενίας σας να το σας το ενεργοποιήσει, είναι το πιο απλό πράγμα και το χρειάζεται η Πειραιώς για την επικοινωνία.
  • Έχετε δηλώσει την ίδια διεύθυνση IP στην Τράπεζα Πειραιώς με αυτή που είναι τώρα η σελίδα σας και κάνετε δοκιμές ή live συναλλαγές. Δεν είναι; Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς άμεσα να το αλλάξετε.
  • Έχετε δηλώσει τα σωστά URLs στην Τράπεζα Πειραιώς. Δεν έχετε δηλώσει σωστά;Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς άμεσα να τα αλλάξετε.

Εάν όλα τα παραπάνω είστε σίγουροι ότι είναι σωστά και ακόμα δεν λειτουργεί με την ιστοσελίδα σας, επικοινωνήστε γραπτώς μαζί μας στο: http://support.opencart.today/ και κάποιος τεχνικός μας θα σας βοηθήσει άμεσα.

Θυμηθείτε ότι

Θα σας ζητηθεί αριθμός παραγγελίας και live url καθώς και πρόσβαση FTP στην σελίδα σας για να σας βοηθήσουμε σε περίπτωση που ανοίξετε αίτημα υποστήριξης. Εάν δε μπορέσετε να μας τα παρέχετε αυτά, δυστυχώς δε θα μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε.

Γενικά

Βρείτε τα extensions μας για την Τράπεζα Πειραιώς/Winbank και όχι μόνο πατώντας εδώ.

Ενημερώσεις

  1. Στην έκδοση 1.2 που έχουμε για την Τράπεζα Πειραιώς, προσφέρουμε πλέον και δυνατότητα εμφάνισης δόσεων μόνο εάν φτάσει ένα συγκεκριμένο ποσό το καλάθι του πελάτη.
  2. Στην έκδοση 1.3 διορθώνουμε τον τρόπο επικοινωνίας με την τράπεζα και εμφανίζουμε όλα τα λάθη που τυχόν έχει η σελίδα σας ή η επικοινωνία με την τράπεζα. Έτσι γνωρίζετε πριν επικοινωνήσετε μαζί τους ή μαζί μας.

 

Leave a Reply