Η διασύνδεση του OpenCart eshop σας με κάποιο ERP (οποιοδήποτε τρόπο) γίνεται μόνο όπως παρακάτω:

Αμφίδρομη επικοινωνία με URL submiting:

  1. Από την πλευρά του OpenCart, δημιουργείται κώδικας ο οποίος όταν καλείται με εντολές όπως “getOrders”, “getCustomers” κλπ επιστρέφει δεδομένα σε μορφή κειμένου json, xml ή csv.
  2. Όπως φορτώνονται τα δεδομένα με τις παραπάνω εντολές, με τον ίδιο τρόπο αποστέλλονται πληροφορίες στο OpenCart με εντολές όπως “createOrder”, “createCustomer”, μόνο που τα δεδομένα αποστέλλονται με την μέθοδο: POST
  3. Από την πλευρά του ERP, υπάρχει “γέφυρα” που καλεί το παραπάνω script (1,2) και ή λαμβάνει τα δεδομένα ή/και στέλνει δεδομένα.

Κόστος από 300 ευρώ+ΦΠΑ για κατασκευή του παραπάνω συστήματος (εκτός της παράγραφος 3) από την εταιρία μας.

Αμφίδρομη επικοινωνία μέσω βάσης δεδομένων χωρίς γέφυρα από το OpenCart:

Μόνο από την πλευρά του ERP, γίνεται σύνδεση με την βάση δεδομένων του OpenCart (live σύνδεση) και γίνεται ανάγνωση και εγγραφή, εγγραφών παραγγελιών, προϊόντων και πελατών. Το OpenCart αυτόματα αναγνωρίζει τις αλλαγές αλλά και ενημερώνει άμεσα την βάση για οτιδήποτε γίνεται στην ιστοσελίδα.

Με αυτό τον τρόπο διασύνδεσης δεν υπάρχει κανένα κόστος από την εταιρία μας μιας και δε κατασκευάζεται τίποτα μέσα στο OpenCart

Αμφίδρομη επικοινωνία μέσω βάσης δεδομένων χωρίς γέφυρα από το ERP:

Εάν και μόνο εάν η βάση του ERP είναι διαθέσιμη μέσω Internet τότε μπορεί να φτιαχτεί script το οποίο θα συνδέεται στη βάση δεδομένων του ERP απευθείας και θα διαβάζει αλλά και θα γράφει δεδομένα, σύμφωνα με το manual που θα έχει δωθεί από τους τεχνικούς του ERP.

Ο συγκεκριμένος τρόπος είναι ο ακριβότερος μιας και όλη η επικοινωνία μεταξύ των λογισμικών γίνεται από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Κόστος από 1200 ευρώ+ΦΠΑ και πάντα με την παροχή manual για τη βάση του ERP καθώς και online πρόσβαση της.

 

 

Ισχύουν οι όροι:

  • Εάν το ERP αλλάξει επικοινωνία τότε υπάρχει έξτρα χρέωση για εκ νέου διόρθωση/κατασκευή από πλευράς μας.
  • Στην 2η και 3η επιλογή εάν η σύνδεση με τη βάση δεν είναι εφικτή, η γέφυρα δε θα λειτουργεί καθώς και η ανανέωση της.
  • Έξτρα λειτουργίες, για το πότε θα γίνεται συγχρονισμός, custom πεδία ή οτιδήποτε άλλο χρεώνεται και υλοποιείται έξτρα.

Leave a Reply