Παρακάτω αναφέρονται αναλυτικά τα βήματα για αίτηση αναβάθμισης του OpenCart σας.

Τι πρέπει να προετοιμάσετε

  • Θα πρέπει να κάνετε πλήρες backup της ιστοσελίδας σας.
  • Θα πρέπει να έχετε πλήρη ανάλυση του τι αλλαγές και extensions έχει τώρα η ιστοσελίδα σας (τρόποι αποστολής, πληρωμής και οτιδήποτε άλλο)
  • Θα πρέπει να έχετε πλήρη πρόσβαση FTP στην ιστοσελίδα σας από την οποία θα λάβουμε και εμείς αντίγραφο της σελίδας. (πρόσβαση cPanel ή Plesk είναι αρκετή)

Είστε έτοιμοι; Εάν ναι, προχωρήστε με τα παρακάτω:

  • Μπείτε στην ιστοσελίδα του support μας. (http://support.opencart.today/)
  • Εάν δεν είστε μέλος, κάντε νέα εγγραφή. Εάν είστε μέλος τότε ξεκινήστε νέο αίτημα με θέμα το όνομα της ιστοσελίδας σας.
  • Στη περιγραφή του αιτήματος θα πρέπει να μας στείλετε αναλυτικά ποια κομμάτια θέλετε να αναβαθμιστούν και σε ποια έκδοση καθώς και εάν αναβαθμίζετε σε νεότερη έκδοση και χρειάζεται και νέο template θα πρέπει να επισυνάψετε το νέο (αγορασμένο από εσάς) template. Εάν χρησιμοποιήσετε το εργοστασιακό template τότε δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να επισυνάψετε από πλευράς theme/template.
  • Εάν έχετε extensions τα οποία χρησιμοποιείτε στη παλιά έκδοση και τα θέλετε στη νέα, τότε ελένξτε εάν ο κατασκευαστής τους έχει βγάλει έκδοση για την νέα και επισυνάψτε τα και αυτά. Εάν δεν υπάρχουν και τα θέλετε στο eshop σας μετά την αναβάθμιση θα κοστολογηθούν, στο σύνολο των εργασιών.
  • Γράψτε μας τα στοιχεία πρόσβασης FTP ή cPanel/Plesk που αναφέραμε παραπάνω.
  • Και τέλος αναφέρετε μας τυχόν υποσημειώσεις όπως υπάρχοντα προβλήματα ή αλλαγές.

Σημαντικές πληροφορίες

Μόλις μας στείλετε το αίτημα και μέσα σε 2 εργάσιμες από την ημέρα που το στείλατε θα λάβετε ενημέρωση για το κόστος των εργασιών καθώς και το πότε θα μπορούν οι τεχνικοί μας να ξεκινήσουν τις εργασίες και πόσο χρόνο θα πάρουν οι αλλαγές.

Θα πρέπει να αποδεχτείτε γραπτά μέσα στο support (χωρίς κάποιο συμβόλαιο, αλλά θεωρείται ως συμφωνία – υπογραφή μεταξύ της εταιρίας σας και της εταιρίας μας). Αμέσως μετά θα πρέπει να γίνει κατάθεση σε λογαριασμό, το 50% του κόστους των εργασιών ή μία ημέρα πριν την έναρξη των εργασιών.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών θα λάβετε ενημέρωση και θα ξεκινήσετε τις δοκιμές. Μόλις μας γράψετε ότι οι αλλαγές είναι όπως τις περιμένατε, τότε θα πρέπει να γίνει κατάθεση του υπόλοιπου 50% και τότε θα κοπεί και το ανάλογο παραστατικό.

Σε περίπτωση που μας στείλετε ότι κάτι δε λειτουργεί όπως θα θέλατε αλλά δεν είχε αναφερθεί και στις αλλαγές ή/και σας είχαμε ενημερώσει για αυτό πριν, τότε θα υπάρξει έξτρα χρέωση και υλοποίηση η οποία όμως θα γίνει μετά την ολοκλήρωση του πρώτου έργου και την εξόφληση του.

Παρακαλούμε να είστε αναλυτικοί για ότι θέλετε στις εργασίες του καταστήματος σας μιας και το κόστος και ο χρόνος υλοποίησης υπολογίζονται με βάση του τι μας αναφέρετε σε εργασίες. Οποιαδήποτε αλλαγή ή λάθος μπορεί να αλλάξει την ημερομηνία παράδοση σε έξτρα ημέρες ή εβδομάδες λόγω φόρτου εργασιών.

 

Leave a Reply